Groot succes verkoop Sint Jeroensweg (november 2013)

Groot succes verkoop Sint Jeroensweg (november 2013)

De verkoop van het nieuwbouwproject van Van der Wiel Bouw in Noordwijk-Binnen is een groot succes. Binnen één dag nadat de verkoop is gestart zijn alle 15 woningen in optie gegeven. Daarnaast hebben 11 geinteresseerden zich voor de reservelijst aangemeld. Deze week wordt gestart met de eerste persoonlijke verkoopgesprekken.

Directeur Ed Zwart over dit succes: “De belangstelling is groot. Het blijkt dat kwaliteit nog steeds verkoopt. Het zijn heel karakteristieke, complete woningen op een prachtig locatie, vlakbij de oude dorpskern.” Daarnaast benadrukt Zwart dat er heel weinig eengezinswoningen te koop zijn met 4 of  5 slaapkamers. “Door in deze prijsklasse deze woningen aan te bieden voorzien we in een behoefte.” De telefoon stond bij De Bruin Makelaardij roodgloeiend en de mensen stonden ’s ochtends om 9 uur voor de deur te wachten.

De witte woningen komen op het terrein tussen de Sint Jeroensweg, Houtkrocht en Van de Mortelstraat waar nu nog het computercentrum van het Zilveren Kruis staat. Verwacht wordt dat in het voorjaar van 2014 zal worden gestart met de bouw.

Projectsite: www.sintjeroensweg-noordwijk.nl

 

Related Posts