PROJECTEN

In nauw overleg met architect en opdrachtgever streven wij naar woningbouw waar de gebruiker naar volle tevredenheid kan wonen. Dit heeft te maken met een goed doordacht samenspel van situering van de woning, indeling en gebruik van materialen. Wij denken mee met de wensen van de gebruiker en met de juiste afwegingen wordt de meest ideale woning ontworpen en gebouwd.
In het bijzonder bij utiliteitsbouw is het belangrijk grote aandacht te besteden aan innovatie, duurzaamheid en energiebewust en milieuverantwoord bouwen. Door 'slim bouwen' daalt het energieverbruik aanzienlijk. Functie, ontwerp en bouw moeten op de juiste manier samenvallen zodat er een gebouw staat dat lang meegaat. Aandacht voor detail met visie naar de toekomst.
Vakmanschap met kennis van de bouwhistorie en liefde voor het detail. Van particuliere woningen tot hotels, bedrijfs- gebouwen en historische panden, ons vakmanschap zetten wij graag in. Met uiterste precisie kijken wij naar de potentie en mogelijkheden van een gebouw. Het terughalen van 'vergane glorie' of het aanpassen naar hedendaagse eisen vinden wij een de leukste uitdagingen van ons vak.
Sommige huizen en interieurs hebben een dermate eigen sfeer of maatvoering dat een standaard meubel niet te vinden is. Of wellicht heeft u specifieke wensen die u nergens vertaald ziet. Dan helpen wij u graag. Met de mooiste wandmeubelen, boekenkasten, tafels, stoelen... Iedere wens is door ons te realiseren. Klassiek maar ook eigentijds.