Azzurro Wellness Noordwijk

Azzurro Wellness, een sport- en wellness centre met royale inpandige garage, parkeerterrein en 2 lagen sportfaciliteiten, zwembad met sauna’s en een sfeervolle lounge. Hier is ingezet op een exclusief concept van sporten, ontspannen en sociaal contact in een prachtige omgeving.

In de duinen vlak achter Grand Hotel Huis ter Duin stond een oude tennishal. Deze is gesloopt en op dezelfde plek, binnen de oorspronkelijke contouren, is een nieuw wellness centre verrezen. Wat meteen opvalt is dat het gebouw aan alle kanten wellness uitstraalt. Mooie grof natuurstenen muren geven het gebouw aan de buitenkant al direct extra cachet, maar vooral binnen zijn alle registers opengetrokken om van het complex een toppunt van luxe te maken.

“Onze opdracht was om binnen 16 maanden een compleet operationeel en hoogwaardig wellness center te realiseren. Partijen die hier vaker bij betrokken zijn, waren van mening dat dit geen realistische opgave was. Door de methode van het LEAN bouwen toe te passen en korte communicatielijnen was het wellness center na 14 maanden klaar en hadden we nog 2 maanden om proef te draaien. Een resultaat om trots op te zijn.” ing. Ed Zwart, technisch directeur at Van der Wiel bouw en ontwikkeling.

www.azzurrowellness.nl