29 april 2020

Van der Wiel Bouw en De Meelfabriek -Leiden

DOE MAAR DUURZAAM

Op 24 april om 17.30 zitten wij voor de buis! Doe Maar Duurzaam op RTL-Z presenteert een uitgebreid item over De Meelfabriek – starring Ab van der Wiel (eigenaar & ontwikkelaar De Meelfabriek), Ed Zwart (technisch directeur Van der Wiel Bouw), Kees-Jan Dosker (directeur Nationaal Restauratiefonds) en Hans van Winden & Margriet Scholten (bewoners De Meelfabriek). Herhaling: 25 april, 16.30 uur + 26 april, 8.00 uur.            

Wat is Doe Maar Duurzaam?
DOE MAAR DUURZAAM is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in DOE MAAR DUURZAAM de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren.

In iedere aflevering van DOE MAAR DUURZAAM wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op MVO en duurzaamheid. Duurzaamheid gaat namelijk verder dan de zaken die algemeen bekend zijn, zoals recyclen en zonnepanelen. We schromen niet om actuele topics aan de kaak te stellen en dieper op de materie in te gaan.

Heeft u de aflevering “Doe Maar Duurzaam” gemist en wilt u de uitzending bekijken?
Dat kan via onze website (hierboven) of deze YouTube link: Bekijk de uitzending >