10 juli 2014

Van der Wiel Bouw en De Meelfabriek -Leiden

Start bouw Sint Jeroensweg

De wethouder Hans Bakker heeft de eerste steen gelegd voor de nieuwbouw aan de Sint Jeroensweg. De steen was ‘van goud’ om de kwaliteit van de huizen te markeren. Het gaat om 15 luxe woningen, die komen op de plaats waar voorheen verzekeraar Zilveren Kruis Achmea haar computercentrum had gevestigd.

De huizen zijn ontworpen door architect Gerben van Manen uit Noordwijk en worden gebouwd door Van der Wiel Bouw. Alle vijftien woningen waren binnen een dag verkocht. Alvorens de steen werd gelegd heette Ab van der Wiel de aanwezigen, waaronder de toekomste bewoners, welkom. “Dit wordt een succes. Prachtige en complete wonigen. Een aanwinst voor Noordwijk. We verwachten dat de bewoners nog voor de zomer volgend jaar hun huis kunnen betrekken”, aldus de trotse eigenaar van het Noordwijkse bouwbedrijf.

Start bouw Sint Jeroensweg

Wethouder Hans Bakker was ook vol lof. “Het is voor mij een voorrecht op deze zonnige dag deze handeling te mogen verrichten. Geweldig om hier te gaan wonen. Woningen met een geweldige uitstraling. Zij passen wat bouw- en beeldkwaliteit betreft volledig in wat het gemeentebestuur voor ogen staat. Uitstekend geslaagd.”, aldus Bakker.

Vervolgens ging hij met de troffel aan het werk om de ‘gouden’steen op zijn plek te leggen.