Hotel Restaurant Villa de Duinen Noordwijk

Verbouwing van hotel-restaurant Villa de Duinen gelegen aan de Oude Zeeweg te Noordwijk aan Zee. Het pand heeft een totale upgrade gehad van zowel exterieur als interieur in samenwerking met Noort Interieur uit Noordwijk.

Hotel-restaurant Villa de Duinen in Noordwijk stamt uit 1902. Van der Wiel Bouw restaureerde het pand grondig met behoud van de vele mooie, originele details. Het klassieke pand was in slechte staat, en er zijn dan ook veel onderdelen vervangen of gerenoveerd. We kunnen stellen dat Restaurant-Hotel Villa de Duinen met veel liefde en vakmanschap in haar oude luister hersteld is.

“Bij de verbouw van Villa de Duinen hebben we te maken gehad met zowel een korte voorbereidingstijd als een korte realisatietijd. Het gehele pand moest onder handen genomen worden. Het hotel, het restaurant, 2 extra hotelkamers moesten gerealiseerd worden en de keuken moest volledig vernieuwd worden. Het liep tegen de zomer dus de opdrachtgever wilde zo snel mogelijk gereed zijn om gasten te ontvangen. Middels een strakke planning is rondom en zelfs tijdens de bouwvakantie met man en macht doorgewerkt. Tot ieders tevredenheid was de verbouwing op tijd klaar zonder in te boeten op de kwaliteit van het werk. Iedereen die heeft meewerkt aan de verbouwing van de Villa is naderhand door de chef-kok getrakteerd op een heus culinair stamppot-diner. Dat geeft een goed en trots gevoel!” Harald Kets, projectleider Van de Wiel Bouw

Hotel-restaurant Villa de Duinen, Noordwijk
Villa de Duinen, Noordwijk